Paras ulkoporeallas

Paras ulkouima-allas on puhdas ja hyvin huollettu. Altaan lämpötilan on oltava miellyttävä, ja sen ympärillä on oltava terassi tai patio oleskelua varten. Altaassa on myös oltava matala ja syvä pää uintia varten.

Miten valita poreallas?

Ulkoporealtaan valintaa helpottamaan lue nämä 7 tärkeää kohtaa.Ulkoporealtaan sijoituspaikka. … Ulkoporealtaan kylpijöiden määrä … Ulkoporealtaan hierontaominaisuudet. … Ulkoporealtaan muotoilu. … Ulkoporealtaan sähkötyöt. … Ulkoporealtaan huollettavuus. … Ulkoporealtaan lisävarusteet.

Mitä maksaa Ulkoporeallas?

Hinnat vaihtelevat yleensä noin 3 000 euron ja 30 000 euron välissä, joten olettaakin saattaa, että altaiden välillä on eroja. Yleistäen voidaan sanoa, että mitä enemmän altaastasi maksat, sitä kauemmin se pysyy matkassa mukana.

Mihin sijoittaa Ulkoporeallas?

Ulkoporeallas voidaan sijoittaa lähes mihin tahansa. Altaan pystyy asentamaan muun muassa ulos pihamaalle, terassin päälle, upotettuna terassiin, parvekkeelle tai sisätiloihin. Vaatimuksena on, että alusta on tasainen, rakenteellisesti yhtenäinen, routimaton ja kestää muuttumattomana altaan painon.

Mitä maksaa Ulkoporealtaan asennus?

Korkealaatuinen, ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu 4–6 henkilön Wellis-ulkoporeallas asennettuna: alk. 119,90 e/kk. Sisältää: 3 vuoden takuun ja takuukorjaukset nopeasti, paikan päällä Ammattilaisten asennus (ks.

Paljonko poreallas vie sähköä?

Olosuhteista riippuen altaan energiankulutus liikkuu välillä 250-400 euroa. Ulkoporealtaan sähkönkulutus riippuu eri tekijöistä. Näitä ovat: altaan koko, vuodenaika, altaan käyttöaste, altaan asetettu lämpötila sekä altaan omistajan oma toiminta.

Kauanko poreallas lämpiää?

3 kW sähkölämmitin: lämmittää vettä noin 1-2 astetta tunnissa. 6 kW sähkölämmitin: lämmittää vettä noin 3-4 astetta tunnissa. Sähkölämmitteiset altaat ovat tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön, joten sinun ei tarvitse usein lämmittää allasta kylmästä vedestä (noin 5 asteesta) haluttuun lämpötilaan.

Mikä on porealtaan lämpötila?

Porealtaan lämpötila pidetään yleensä 38-asteisena. Altaassa voi oleskella pitkään ja rentoutua, kun ruumiinlämpötila ei lähde laskemaan. Altaiden lämpötilaa voi toki vapaasti säädellä, ja usein kesällä moni laskeekin porealtaan lämmön noin 32–34 asteeseen, jotta allas hieman viilentäisi kesän helteillä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.