Onnittelut valmistuneelle

Se on vihdoin täällä! Päivä, jota olet odottanut vuosia. Valmistumispäivä. Päivä, jolloin voit juhlia kaikkea kovaa työtäsi ja saavutuksiasi. Päivä, jolloin voit muistella kaikkia myöhäisiltoja, jolloin opiskelit, kaikkia aamuja, jolloin olit aamulla luennoilla, ja kaikkia loputtomia tunteja, jotka vietit kirjastossa. Päivä, jolloin voit hyvästellä opiskelutoverisi ja tervehtiä seuraavaa elämänvaihetta. Onnittelut, valmistuneet!

Miten onnitella valmistunutta?

Onnittelut valmistuneelle ja kaikkea hyvää työurallesi! Lämpimät onnittelut valmistumisesi kunniaksi. Onnittelut suurenmoisesta suorituksesta! Paljon onnea ammattiin valmistuneelle!

Mitä sanoa uudelle ylioppilaalle?

Onnittelut ylioppilaalle! Toivomme sinulle kaikkea hyvää, iloa, onnea lisääntyvää! kohti uusia aikoja.

Mitä kirjoittaa Ylioppilaalle korttiin?

Lämpimät onnittelut ylioppilaalle! Onnea ja menestystä uudelle ylioppilaalle! Onnea hienosti suoritetusta ylioppilastutkinnosta! Paljon onnea, olet valkolakkisi ansainnut!

Mitä kirjoittaa Onnittelukorttiin?

Onnitteluteksti päivänsankarille voi olla lämmin tai hauska riimi, tai vaikka syvällinen ajatelma, jonka perään lisää onnittelun. Tärkeintä on, että se ilahduttaa, sopii saajalle ja kuvaa tekstin antajan suhdetta juhlijaan.

Miten onnitella hääparia?

Toivon teille paljon rakkautta ja onnea! Onnittelut tuoreelle avioparille! Parhaimmat onnentoivotukset teille molemmille! Kaikkea hyvää tärkeänä päivänänne ja tulevaisuuteen.

Mitä pojalle yö lahjaksi?

Näitä lahjoja ylioppilaat toivovat:Rahaa. Älä nolostele rahalahjaa, jos nuori sitä toivoo. … Lahjakortteja. … Matkalahjakortteja. … Elämyslahjoja. … Perusta nuorelle ASP-tili. … Sijoita nuoren puolesta osakkeisiin tai rahastoihin. … Anna eettinen ylioppilaslahja. … Lahjoita yhteistä aikaa.Lisää kohteita….

Miten päin Hääpari istuu?

Istumajärjestys. Alttarille kuljettaessa morsian on sulhasen tai tytärtään saattavan isän vasemmalla puolella, vihkimisen jälkeen oikealla puolella. Tämän päivän tasa-arvoisessa yhteiskunnassa nainen (esim. äiti tai kummi) sopii saattajaksi aivan yhtä hyvin kuin läheinen mieshenkilö.

Miten toivottaa hyvää syntymäpäivää?

”Ihanaa, ihanaa syntymäpäivää! Olkoon se vailla huolen häivää. Paljon aurinkoa – ja saa kai myös tuulla? Tuulen tuomana voi terveisiä kuulla.”

Minkä värinen mekko häihin?

Nainen voi pukeutua värikkäästi, mutta asun on oltava juhlava leninki, jakku- tai housupuku. Juhlavuuden määrittää ennen kaikkea materiaali. Kauniisti hohtava silkki on juhlavaa, ryppyinen puuvilla ei sitä ole. Naisen kannattaa vältellä väreistä morsiamelle varattu valkoista ja suruun liitettävää täysmustaa.

Kummalle puolelle häissä istutaan?

Kirkossa morsiamen suku ja ystävät istuvat takaa katsoen vasemmalla ja sulhasen oikealla. Kirkon ensimmäinen penkkirivi on varattu hääparin lähisuvulle, kuten vanhemmille, isovanhemmille ja sisaruksille sekä morsiustytöille ja sulhaspojille.

Miksi Punaista ei saa pukea häihin?

Punaista vaivaa erikoinen uskomus, joka liittyy häävieraiden pukeutumiseen: Jos nainen pukeutuu häissä punaiseen, tarkoittaa se sitä, että hän on maannut sulhasen kanssa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.