Eurolava koko

Eurolava on pieni yritys, joka on erikoistunut laavalamppuihin. Yrityksen perustivat vuonna 2006 kaksi ystävää, John ja Jane. Yrityksen kotipaikka on Yhdysvalloissa, mutta sen tuotteita myydään ympäri maailmaa. Eurolavan laavalamput valmistetaan aidosta laavasta, ja yritys on ylpeä laadukkaista tuotteistaan. Eurolavan laavalamppuja on eri kokoisia, pienistä suuriin. Yrityksen suosituin koko on Medium-lamppu, joka on 16 tuumaa korkea ja jota on saatavana useissa eri väreissä.

Mitä maksaa Eurolava?

Kuormalava, Eurolava, käytetty, Laatu A, vaalea, ISPM-15MääräHinta34-6718,30 €68-13518,10 €136-27117,90 €272-54317,70 €4 riviä lisää

Paljonko Eurolava kestää painoa?

Myymme EUR-lavat uutena ja käytettyinä. Valitsemme tarpeisiisi sopivimman seitsemästä eri EUR-lavamallistamme. EUR-lavan mitat ovat 1200×800, paino 20 kg ja kantavuus 1200kg.

Mistä tunnistaa Eurolavan?

Eurolavan tunnistaa kulmavälituessa olevasta EUR-leimasta. Sitä käytetään tavaran kuljetuksessa ja varastoinnissa ja eurolava on määräkokoinen, tavallisesti puinen ja matala lava. EUR-lavan korjaaminen on luvanvaraista toimintaa ja sitä saa harjoituttaa ainoastaan korjausluvan haltija.

Paljonko kuormalava kestää painoa?

FIN-lavan mitat ovat 1200×1000, paino 25 kg ja kantavuus 1800 kg. Tutustu FIN-lavavalikoimaan, ota yhteyttä ja tilaa.

Kuka ostaa Eurolavoja?

Me ostamme käytetyt kerta-, FIN- ja EUR-lavat, tarkistamme niiden kunnon ja myymme eteenpäin. Kunnostamme lavoja tarpeen mukaan. Ostamme myös käytettyjä, hyväkuntoisia ja standardikokoisia lavakauluksia. Kaikkien tuotteiden on noudatettava IPPC/ISPM-15-standardia.

Voiko Eurolavoja polttaa?

Kuormalavoja saa edullisesti, joskus jopa ilmaiseksi, mutta niitä ei ole syytä käyttää lämmityksessä. Vaikka kuormalavat näyttävätkin rehdiltä ja puhtaalta puutavaralta, monet kertakäyttöisistä ja uudelleenkäytettävistä lavoista on käsitelty myrkyllisillä, ympäristölle haitallisilla aineilla.

Onko kuormalavat käsitelty?

Kuljetukseen tarkoitetut kuorma- eli eurolavat ovat kuumakäsiteltyjä ja turvallisia, jos ne on tarkoitettu elintarvikkeiden kuljettamiseen. Joskus lavoja käsitellään kuitenkin myös kaasumaisilla suoja-aineilla, jolloin niissä voi olla haitallisia kemikaaleja.

Mihin vanhat kuormalavat?

Tyypillisesti käytetyt lavat kunnostetaan uusiokäyttöön. Korjauskelvottomat lavat voidaan käyttää varaosiksi tai kierrättää puuaineksena, joka voidaan myös muuttaa maa-ainekseksi kompostoimalla. Kierrätys varmistaa, että jokainen käytetty lava hyödynnetään 100%.

Mistä saada Eurolavoja?

L&T kierrättää, korjaa ja myy kertakuormalavoja, FIN-, ja EUR-kuormalavoja, eli eurolavoja.

Millä maalata Eurolava?

Maaliksi valitsin K-Raudan myyjän suosituksesta Tikkurilan Unica Akva ovi- ja ikkunamaalin, joka sopii myös ulkokalusteisiin. Lavan maalaamiseen meni 0,9 litran purkista reilu puolet. Maalasin lavan vain yhden kerran, sillä maali oli hyvin peittävää. Maalin kuivuttua pyörät vain alle ja pöytä oli valmis!

Miten Lavametrit lasketaan?

Lavametripaino = 1850 kg / lavametri (pituus x leveys / 2,4 m) Yhden metrin lavapituus kuormatilan koko leveydeltä ja korkeudelta. Lavametrit veloitetaan aina, mikäli lähetyksen päälle tai alle ei voi lastata. Kuljetettavan lähetyksen pituuden mukaan veloitetaan pitkän tavaran lisäveloitus hinnaston mukaisesti.

Mikä on lava?

Tyypillisesti suurin kuluttajille myytävä pakkaus juomatölkkejä eli 24-pack.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.